Ecologisch hoveniersbedrijf Michiel Coesel

Reacties van bezoekers Goemantuin

"Beste Michiel, de deelnemers aan het Future of Food project van de Europese partnerschap Erasmus+ life long learning programma waren heel enthousiast over je tuin! Hieronder enkele reacties.
Hartelijke groet, Monique Wijn

'Michiel was amazing, all the different ways plants were sown around the appartments. Very passionate about his work.'
- 'Great person, artist and expert in greens, I'm glad to have met him.'
- 'It was very warm to see Michiel's trying to make this houses friendlier and more natural, it was very nice and his garden is beautifull. I hope he does it alone because he want to do it alone, not because nobody wants to join to care about their house.'
- 'Made me think how the people around him can connect to him and his garden. I liked his 'wild' approach to his 'garden'. Some ideas for garden construction.'
- 'Very special activity, interesting and funny ideas' "

"Het bezoek aan je tuin was echt leuk. Mijn bezoek vond het geweldig.
Tot de volgende keer.
groetjes, Berendien"

"Prachtige tuin met erg leuke en interessante kleinere projectjes.
Bart Beute, beheerder Ecologische Heemtuin Stadspark Groningen"

"Ha Michiel,
Ik heb me volgezogen met al die planten en bemoste klinkers en ik voel oprecht bewondering voor de mooie stukken de je rond het huis hebt weten te scheppen. Fijnzinnig, poëtisch en stil."
Thecla

"Michiel zet zich al jaren in om de leefbaarheid aan de Goeman Borgesiuslaan (woongebied Lefier) te vergroten. Door het creëren en onderhouden van diverse kleinschalige natuurprojecten is een grote variatie aan flora en fauna ontstaan in een stedelijk gebied. In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn actueler zijn dan ooit, levert Michiel hier al jaren een positieve bijdrage aan. Mijn woongenot wordt er enorm door vergroot! "
Groet! Guus (bewoner Goeman B..)

"Hallo Michiel,
Bedankt voor de uitgebreide toer door de verschillende tuinen. De tuin is een oase voor plant en dier en daardoor ook voor de bezoekende mens. Een waardevolle en erg interessante toevoeging aan de leefbaarheid en bio diversiteit van Groningen stad.
Ik kom zeker eens weer kijken.
Succes en Groet,"
Koos Buist (kunstenaar www.koosbuist.nl)